- vanaf 11 juni 2020 -

110 – De Nieuwe Contrabas podcast – Overeind blijven in de cryptowereld

vincent van meenen Goed nieuws over de volgende fase van De Nieuwe Contrabas podcast (opnemen mét publiek), over een mogelijke verhalenbundel die klimaatimpact genereert én over de terugkeer van ‘vriend van de show’ Marika Keblusek. Verder besprekingen van ‘OxBlixa’ (Vincent van Meenen), waarin een in de cryptowereld opererende hoofdpersoon zijn demonen te lijf gaat, en de bloemlezing ‘Hij/Hem’, ‘Een ABC van regenboogboeken’. Tot slot staan Hans en Chrétien elkaar nog stukjes zelfpromotie toe. Luister, like en abonneer.

3 reacties

  1. Coen Peppelenbos

    Veel dank voor de bespreking. Ter aanvulling: op dit moment wordt Zij/haar gemaakt voor volgend jaar.

  2. Ben

    Een nieuwe rubriek. Hiep hoi! Boeken over de grens verschenen. Kan niet beter. Over Milena Fischer die met Franz Kafka heeft samengewoond, bekend van Brieven aan Milena. Hier kan ik geen chocolade van maken. Nadat Milena Jesenska vanuit Wenen schriftelijk vroeg om iets van hem te vertalen, ontstond een innige briefwisseling. Twee ontmoetingen verder bloedde die dood. Kafka en Jesenska hebben nooit samengewoond. Tijdens mijn verblijf in Praag een biografie van haar gelezen, onlangs nog een andere. Sensitief, sensueel, rechtlijnig, vasthoudend en levenslustig; een opmerkelijke vrouw. De link geeft een overzicht van over haar verschenen werken: https://kafka-kring.nl/artikelen/milena-jesenska/

  3. Chrétien Breukers

    Ja nee, ik zat totaal fout. Mijn enorme waardering voor Marika zorgde voor een black out – Ik bedoelde inderdaad Milena Jesenská. Wordt gerectificeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 De Nieuwe Contrabas

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑